Antislipcursus
Informatie aanvragenKlik hier voor prijzen, data en inschrijven

Antislipcursus

Antislipcursus en veiligheidstraining - algemene informatie

Bij ons kunt u ook terecht voor een antislipcursus en veiligheidstraining op onze eigen baan in Oosterhout, Noord-Brabant. De oefeningen zijn onder andere de antislipcursus, het ervaren hoe het is om met de auto over de kop te gaan in een kantel simulator, manoeuvreren en een theorie examen. Onder begeleiding van vakkundige docenten wordt geoefend in onze voertuigen op de slipbaan. Er zijn verschillende mogelijkheden, afhankelijk van de beschikbare tijd, het remmen op verschillende oppervlakten, stroef, glad of een combinatie van beiden. Kent u de verschillen tussen zomer- en winterbanden? Bij ons kunt u de verschillen ervaren. De slipbaan is uitgevoerd met een watermuur. Hierdoor kan een onverwachte uitwijkmanoeuvre worden nagebootst. Al met al vele mogelijkheden voor een zinvolle antislipcursus die goed is voor veiligheid, maar ook leuk om te doen. 

ROSO

Voor leerlingen die bezig zijn met het behalen van het autorijbewijs is er voor hen de speciale ROSO training, die kan worden gedaan tijdens de rijopleiding. Deze training duurt 2 uur. ROSO is een veiligheidstraining, genaamd Rijden Onder Specifieke Omstandigheden. Deze training is speciaal ontwikkeld voor leerlingen die    van hun rijopleiding hebben gevolgd tot kort nadat zij het autorijbewijs hebben behaald. Deze wordt gegeven op onze eigen slipbaan te Oosterhout.

Arrangementen

Ook voor personeelsfeestjes of bedrijfsuitjes van kleine tot grote groepen, kunnen we een zinvolle en leuke tijdsbesteding organiseren. Wij beschikken over een kantel simulator, waarin u kunt ervaren hoe het is om in een gekantelde auto te zitten en hoe u daar op de juiste en veilige wijze uit kunt komen.

Verder zijn er mogelijkheden om op ons oefenterrein een behendigheidstest af te leggen, eventueel in competitieverband. Al met al vele mogelijkheden voor een veilige en leuke tijdsbesteding. Vooral de antislipcursus is een erg leuke activiteit om samen met vrienden of collegas te doen. Na afloop kunnen wij het een en ander organiseren met betrekking tot catering.